Plastic Soup
Plastic Soup (05/2018)
VERDRIET
Verdriet is een basisemotie en onlosmakelijk verbonden aan het leven. Deze emotie uit zich meestal bij depressie, nervositeit en somberheid. Verdriet laat zien dat je even niet zo positief bent, je voelt je ongelukkig. Ook al is verdriet een negatieve emotie, het is geen slechte emotie en het is goed deze te tonen.
Bovenal is verdriet niet iets wat gebonden is aan een bepaalde leeftijd. Een kind kan verdriet ervaren door het verlies van zijn of haar knuffel. Op latere leeftijd kunnen we verdrietig raken om allerlei andere uiteenlopende redenen.
Van drie generaties (Mikkie (22/10/2009), Amanda (18/12/1973 en Marianne (27/05/1949)) maakte ik een drieluik met als thema 'Verdriet'.
Verdriet (01/2017)
Bedrijfsreportage
Van Elewout Kompressoren is van origine een revisiebedrijf dat is opgericht in 1972. In ruim 45 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in het vinden van een oplossing op maat voor vrijwel elke situatie of toepassing. Zij investeren doorlopend in de vakkennis van de medewerkers en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt op het gebied van duurzaamheid en productefficiƫntie. Zij hebben al uiteenlopende installaties mogen verzorgen voor on- en offshore-industrie, de luchtvaartindustrie, de productie-industrie, de bouw en diverse overheden.
Van Elewout Kompressoren (11/2017)